tiistai 3. joulukuuta 2013

Kuukausi Loimihaassa

Tosiaan lupailin viimeksi postausta ajastamme loimihaasta, kun en sattuneesta syystä ehtinyt sen aikana ehtinyt kirjoittaa blogiin.

VAROITUS: TIEDÄN ETTÄ ISTUNTA ON TÄYTTÄ PASKAA!

Kakku

Kakku tuli loimihakaan 19.9, jolloin olin ehtinyt olla töissä jo viikon. Ensimmäiset puolitoistaviikkoa eivät kuitenkaan olleet kovin hehkeät, sillä Kakku onnistui kehittämään itselleen yskän. Alkoi kaksi tuntia loimihakaan saapumisen jälkeen. Yskä tulikin turpeen syömisestä ja parantuikin heinämäärien suurenettua. Kentät olivat miltei koko ajan huonossa kunnossa joten saatiin kunnon maneesitreeniä. Päästiin kentälle tasan kerran, viimeisenä päivänä juoksuttamaan. Radalla mentiin jonkin verran jos maneesi oli varattu ja maastoonkin päästiin kerran kivassa seurassa. :)

Maneesitreenit meni ekaksi ihan perseelleen, Kakku oli jännittynyt, testaili ja pysähteli. Vaihdeltiin varusteita kuolaimista apuohjiin jnejnejne. Jossain kohtaa alkoi sujumaan vähän paremmin ja päästiinkin eteenpäin hieman kauniimassa muodossa. Raspauksen jälkeen alkoi mennä vielä paremmin. Harmi vaan, että juuri, kun Kakku alkoi kehittymään johonkin suuntaan täytyikin lähteä takaisin Kanteenmaan jäätiköille. Nyt olisi tarkoitus saada tilsat ja hokit alle, että voisi alkaa edes maastoilemaan. Tähän loppuun vielä muutamia kuvia.













<333
Kuvat Sonja C.

Iisakki

Izer eli Iisakki eli Nakki asusti loimihaassa kun menin sinne työssäoppimaan. Ihastelin sen komeaa ulkomuotoa ja luonnetta ja aika nopeasti siihen ihastuinkin. Sillä on mennyt kaksi kertaa hankoside ja näin ollen oli nyt toista kertaa kuntoutuksessa. Huonolta näytti mutta toivoa silti oli ja se olikin edelleen myytävänä.
Yksi päivä pääsin sillä ratsastamaan, se potki ja luimi harjatessa ja varustaessa, ajattelin että hemmetti mikä hevonen ja ei tästä mitään tule.
Selkään päästessäni rakastuin kuitenkin heti. Ihanat askeleet ja ihanan aktiivinen käynti. Sain luvan ravatakkin hieman ja oi että. <3 Liitokavio.
Jalka harmikseni kuitenkin lämpeni siitä joten kunnon kylmäys. Tämän jälkeen Nakki käyttäytyi hyvin joten jonkinnäköistä turhautumista sillä oli ja se oli tyytyväinen pienenkin liikutuksen jälkeen.
En tiedä mikä siinä oli, tuli vaan tunne, että mun on saatava tää hevonen. Lähetinkin omistajalle viestiä ja päädyttiin siihen, että se tulee mulle kesään asti ylläpitoon. Sitten saan ostaa sen jos haluan. 17.10 lähdin kahden hevosen kanssa matkaan kohti Kanteenmaata.
Muuten on mennyt hyvin, ruokintojen kanssa oli aluksi vähän ongelmaa koska Nakki puolusti ruokaansa ja jahtasi Kakkua. Nyt on aika hy
vin rauha maassa. Kerran olen päässyt maastoon Nakin kanssa ja vaikka se olikin aika reipas käyntilenkki jalka ei reagoinut mitenkään. Maailman ihanimmat hevoset mulla! <3 :)


2 kommenttia:

  1. Mitä sille suokille kävi? Tai mihin se meni?

    VastaaPoista