sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Tästä se lähtee!

Nyt sitten päätin aloittaa blogin, johon aion kirjoittaa minun, hevoseni Kakun ja myös hieman ihanan pyrreneitini Utun kuulumisia. Satunnaisesti blogikirjoituksissa saattaa näkyä Kakun kämppistä, Nasua. Ajattelin aloittaa pienellä esittelyllä.


Faktoja:



Nimi: Pauliina, netissä pyörin nimellä PaTe.
Sukupuoli: Nainen
Syntymäaika: 12.5.1995, Loimaa
Kotikaupunki: Loimaa (Toisinaan asun Kokemäellä tai Kanteenmaassa).
Ammatti: Olen vielä opiskelija, opiskelen Kokemäellä eläintenhoitajaksi.
Pituus: 185cm


Millainen ratsastaja olen?



Olen pahimman laatuinen maastohirmu, millään ei jaksaisi keskittyä kentän kiertämiseen. Tosin sitäkin harrastelen välillä, koska sitäkin tarvitsee kehittyäkseen. Yritän ratsastaa mahdollisimman paljon pehmeillä avuilla. Tämä ei tosin aina onnistu koska jalkani eivät tahdo pysyä siinä kohtaa missä niiden määrä olisi. Mutta yritän kehittyä ja olen varma että kehitynkin varmasti kun tarpeeksi yritän! Muita ongelmia mihin minun täytyy keskittyä on katse ja ryhti. Katse harhailee välillä siellä hevosen korvissa ja silloin koko ryhti menee etu kenoon. Yksi kasvavista intohimoistani on matkaratsastus, joten katsotaan, päästäänkö joskus Kakun kanssa tässä lajissa kilpailemaan.




Luonteeni?


Vieraille on epäsosiaalinen mörökölli. Tutuille taas kaksimielinen (:D), ylipirteä ja nauravainen tyyppi jota kukaan ei jaksa. Tämäkin tosin riippuu päivästä. Omasta mielestäni olen itsepäinen koneella mököttävä henkilö, joka loukkaantuu helposti mutta ei suutu pienistä. Hyvinä päivinä hyville ystävilleni olen todella mukava, huomaavainen ja ystävällinen. En usein keksi mitään puhuttavaa, mutta olen hyvä kuuntelemaan enkä juoruile jos on todella henkilökohtaisista asioista kyse. Olen todellä kömpelö, ja en aina osaakkaan hallita voimaani rikkoen joskus oven kahvaa ja joskus jotain muuta. Eläimet ovat elämäni, enkä juurikaan osaa ajatella mitään muuta nykyään.


Faktoja Kakusta:



Nimi: Keyword Steel "Kakku"
Laji: Lämminverinen ravihevonen
Rotu: Amerikkalais-ranskalainen
Sukupuoli: Tamma
Syntymäaika: 15.4.2003, Suomi
Säkäkorkeus: Yli 160cm
Isä: Roberto Tilly
Emä: Headroom
Emän isä: Heads Off
Väri: Tummanpunaruunikko
Merkit: Tähti



Ratsastettavuus ja luonne:

Kakku on ollut minulla vasta kesästä 2012 lähtien, joten minulla ei ole vielä paljon sanottavaa. Paljon on vielä  treenattavaa, sitä ei saa helposti muotoon, se on vähän sählä ja kunnollisen laukan eteen saa tehdä paljon töitä. Plussaa kuitenkin on, että se ei turhia pelästy ja se on suhteellisen kärsivällinen eikä pukittele. Se on myöskin hyvin herkkä, niin kyljistäänkin, kuin suustaankin ja hyvin reipas, joten sitä on miellyttävä ratsastaa. Kakku kuumenee helposti mutta ei se ole ainakaan tähän mennessä yrittänyt ryöstää tai mitään muutakaan turhia temppuillut. Itse en ole sillä hypännyt, mutta entisen omistajan mukaan ponnua tältä tytöltä löytyy! Katsotaan, katsotaan, itseltäni ei estekalustoa tällä hetkellä löydy, mutta katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Luonteeltaan Kakku on kyllä semmoinen lussukka. Se tykkää kaikista ihmisistä ja rakastaa harjausta ja rapsuttelua. Se on aina portilla vastassa (tosin saattaa johtua siitä, että se on niin paljon ruokaan suuntautunut) ja karsinassa sitä voi pitää irti kuntoon laitettaessa. Se pitää toisista hevosista ja ei milloinkaan pomota toisia, vaan yleensä Kakku on se joka alistuu. Kakku on myöskin todella riippuvainen muista hevosista, joka aina välillä tuottaa ongelmia ja siihen nyt etsimmekin ratkaisua. Vaikka Kakku on yleensä aivan ihana luonteinen ja kaikkensa yrittävä, on sillä myös päiviä kun se testaa onko ihan pakko jos ei taho. Tulee omistajaansa, molemmat itsepäisiä kuin härkä. Mutta siksi sovimmekin mielestäni yhteen ja vain aika näyttää mitä tulevaisuus tuo tullessaan. (Tiedän, kulutan tuota lausetta, mutta se on meikäläisen lempilause). :)



Faktoja Nasusta:



Nimi: Nassi "Nasu"
Rotu: Suomenhevonen
Sukupuoli: Ruuna
Syntymäaika: 23.5.1991, Suomi
Isä: K.K. Kössi
Emä: Ina
Emän isä: V.T. Ajatus
Väri: Tummanpunarautias

Nasu on pirtsakka suokkiherra, josta en kunnolla osaa sano mitään, sillä se ei ole minun omistuksessani. Nassi on Kakun kämppis ja on ollut meillä vasta vähän aikaa. Ratsastanut olen hänellä kerran, virtaa tällä herralla riittää.


Utu


Chenespace Turguilla, tutummin Utu on pyreneittenkoira täynnä virtaa ja itsepäisyyttä. Utu on syntynyt 3.3.2012. Tällä hetkellä näyttelykoira, mutta myös välillä toimii hevosvahtina. Totutus on vielä jokseenkin kesken, mutta hevosia Utu ei pelkää.

Tälläistä porukkaa ruudun tältä puolen löytyy, yritän olla mahdollisimman aktiivinen bloginkirjoittaja! :)

~ PaTe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti