torstai 9. toukokuuta 2013

Tempputreenejä ja kesän odotusta

Tänään oli luvattu kovin sadetta ja olinkin jo asennoitunut siihen, etten mene ratsastamaan. Vettä ei tullutkaan kun aamusta, mutta oli jotenkin tunkkainen ja kostea ilma, ettei huvittanut kivuta sinne hepan selkään. Tyydyinkin sitten juoksuttamaan, vähän irtohypyttämään (kyllä, voi raukkaa, terveisiä ht.netille.) ja harjoittelemaan temppuja.

Lämmittelin Kakkua käynnissä ja ravissa ja tein hyvin pienen esteen hypyttämistä varten. Kakku tuntuu kuitenkin tarvitsevan paljon ratsastajan tukea, sillä se kielsi paljon. Vihdoin, kun sain sen hyppäämään yhden kerran hyvin, niin puomi putosi maahan tuulen voimasta. Lopputulos olikin sitten yliliioiteltu hyppy kahden maapuomin yli, jonka sain taltioitua videolle, minkä laitan tänne myöhemmin.

Aiemmin opetin Kakkua nostamaan jalkaa merkistä, joka kehittyi tänään kuopimiseksi... Vähän arvelutti, että onkohan tämä järkevää, mutta uskon ettei mitään ongelmaa koidu kunhan en palkitse sen tekemisestä ilman merkkiä. En kyllä varmaan keskity tähän sen enempää, vaan keksin jotain muita temppuja joita alan treenaamaan... Ehdotuksia saa antaa! Jokatapauksessa tänäisestä tempputreenailusta tulee video tänne myöhemmin. Tässä hieman ensimakua kuvan muodossa:



Treenien jälkeen veimme vielä Kakun ja Nasun vähän syömään ruohoa, jotta ne alkaisivat pikkuhiljaa tottumaan lähellä häämöttävään laidunkauteen. Oli kyllä ihanan lämmin ja kesäinen fiilis. <3



<3

Olisko muuten kellään mitään toiveita tulevien postauksien suhteen?

7 kommenttia:

  1. Hmm.. pystyisiköhän Kakulle opettamaan vierellä kävelyä, vähän niinkuin koirille? Mutta ilman narua, you know? Tai entäs miten olisi vaikka jokin kumarrus tai luoksetulo?

    VastaaPoista
  2. Sitä ollaankin vähän harjoiteltu. :) Kumarruksen haluaisin opettaa, en vaan ole vielä löytänyt kunnon tapaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Opetin wandalle kumarruksen, se on helppoo!:D Tai ainaki wandalle se oli helppoo:DD mut laitat eka vaa namin sillee et se laskee vähä päätä ja kehut ja aina laitat alemmaks ja alemmaks:D

      Poista
  3. joo se kyllä laskee päänsä ihan sinne maahan asti, mutta sitten se menettää mielenkiintonsa :D

    VastaaPoista
  4. Kakkua pukkaa... Vaihdoit oikeesti sen nimen :DDDD
    No mutta, pidän tästä uudesta kuvasta ^^ itekö niitä nyt teet?

    VastaaPoista
  5. Kiva uus ulkoasu ja hieno banneri! :) Joo toi seuraamisen opettaminen on hyödyllistä, kans paikallaoloa voi koittaa treenata.

    VastaaPoista
  6. Maikku, enkö olekkin luova? :D Joo tän oon tehny ite...
    Lilli, kiitos. :) Joo, seuraamista treenataan...

    VastaaPoista