keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Juoksutusta ja kysymyksiä

Maanantaina ja tiistaina olin totaalisen laiska enkä jaksanut kivuta selkään. Jotain piti kuitenkin tehdä, sillä seuraavan kerran sinne selkään pääsen vasta Sunnuntaina. Maanantaina juoksutin Kakkua vähän rennommissa tunnelmissa, ilman mitään apuohjia. Siitä nyt ei kuitenkaan ollut hirveästi mitään hyötyä, sillä se juosta jolkotti pää pystyssä käyttämättä yhtään selkäänsä. Tällöin se myös yrittää mennä ulospäin ympyrältä juosten näin vinossa. Myöskin liinan lukko teki tenät ja irtosi liinasta. Kakku lähti ravailemaan ympäri kenttää, ja siis meidänhän kentällä ei tällä hetkellä ole porttia, mutta onneksi Kakku on sen verran kiltti ja POSSU, että se pysyi paikan päällä ja meni syömään kentän reunalta pilkottavaa heinää.






Karkulainen :P

Tiistaina oli ohjelmassa myös juoksutusta. Tällä kertaa kokeilin uusia sivuohjia ja juoksutusvyötä. Aloitin tietysti hyvin pitkillä sivuohjilla, mutta muutosta oli näkyvissä. Vaikka sivuohjat olivatkin löysällä, se liikkui paljon paremmin. Suunnitelmissa oli juoksuttaa max. 15 min, mutta se venyikin vahingossa 25 minuuttiin... No, onneksi annoin Kakun kävellä paljon. Olin tyytyväinen, että Kakku ei ollut moksiskaan moisita hökötyksistä. Nyt tiedän että se osaa mennä ympyrällä ja lisätä/vähentää (jarrut on kyllä välillä hukassa) pyynnöstä. Ainoa ongelma on laukan nosto. Tähän en ole vielä keksinyt sopivaa tekniikkaa, mutta eiköhän se laukka joskus sieltä nouse. Tästä vielä pari kuvaa.










Tässä vaiheessa olin jo jonkin verran kiristänyt jonkin verran sivuohjia, mutta kuten huomaatte, se silti ravasi pää taivaissa. En kuitenkaan viitsinyt kirstää tällä kertaa hirveästi enempää, koska täytyy Kakun aada oma aikansa tottua niihin kunnolla, eikä se halunnut ravata niin eteenpäin pyrkivästi kuin aikaisemmin.



Tähän loppuun voisin vielä sanoa, että nyt voisi olla kysymysten paikka. Ihan mitä vain tulee mieleen ja niin monta kysymystä saa esittää kuin haluaa. Jos näitä kysymyksiä tulee yhtään, niin lupaan vastata niihin seuraavassa postauksessani.

4 kommenttia:

  1. 1. Miks halusit ostaa just Kakun?
    2. minkä tasone oot ratsastuksessa // entä Kakku?
    3. Kui monta huopaa teil on ja minkälaisia ??

    VastaaPoista
  2. 1. Onko Kakku vastannut odotuksiasi?
    2. Onko sinulla ja Kakulla jotain tavoitteita?
    3. Oletko maastoillut Kakun kanssa, entä oletteko treenanneet mitään temppuja/touhunneet maasta käsin? Miksi/miksi ei?
    4. Kuinka kauan olit harkinnut hevosen ostamista?

    Tuossa muutama mitä tuli mieleen :) Kakulle rapsutuksia!!

    ps. ota pliis sanavahvistus pois päältä, ärsyttävää kommentoida :D

    VastaaPoista
  3. 1. Millainen on PaTen ja Kakun arkipäivä? Aamusta ehtooseen, kerrotko?
    2. Mitä Kakku tykkää tehdä mieluiten?
    3. Onko Kakulla jotain erityistä herkkunamia tj.?
    4. Entä mistä Kakku ei tykkää yhtään?

    VastaaPoista